THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μολις μαθαμε πισω απο το βλεμμα του τι κρυβει ο Θεος για μας.


Αξιοτιμα κυριαι και κυριοι μελη των Φιλοι του Καζασπιντι. Σημερα ειναι για μας μια αγιαμεραξημερωνει. Επιτελους ειχαμε ενα οραμα που αποδεινναει περιτρανα πως ετουτα εδω τα καταφρονεμενα βραχια στη μεση των Αθηνων δεν καρφωθηκαν τυχαια οπως οι περισσοτεροι ξερουμε και οπως αναφερει και ο Καζαμιας απο το χερι του Κυριου ( ή απο καποιο γεωλογικης φυσης ασταθμιτο παραγωντα πριν εκετομυρια χρονια οπως υποστηριζουν καποιοι πλανεμενοι αιρετικοι επιστημοναι ). Τα Τουρκοβουνια σμιλευτηκαν απο το Θεο για να εκπληρωσουν μια ανωτερη αποστολη.

Πριν πολλα χρονια οταν οι Ελληνες εμαχοντω κατα των Κολωτουρκοι δεν στηριχθησαν μονο στας δυναμης των αλλα και στη βοηθεια του Θεου. Τοτε εταξαν στον Θεο ενα μεγαλο Ναο, στο ονομα της Σωτηριας του Εθνους. Υστερα απο 150 περιπου χρονια σημερα οπου εχουμε 1961 αυτο το ταμα δεν εχει εκπληρωθει ακομα.
Ομως
Σε δεκα χρονια απο τωρα αυτα τα χωραφια πανω απο τη Φωκιονο θα γινουν ιερα γιατι ακιαπανω ειναι οπου θα χτιστει "ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ". Μεγαλη εκκλησά παλατια αξιοτιμα κυριαι και κυριοι μελη. Προετοιμαστητε λοιπον γιατι μας περιμενουν παλατια μερες. Σε δεκα χρονια απο σημερα γυρω στα 1971 το μερος θα γεμισει Τουρισται-προσκυνηται απο ολη τη Φωκιονο. Δεν θα κατεβαινουμε πια εμεις μεχρι την πλατεια Κυψελης να αγορασουμε ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, σοκολατες ΜΕΛΟ ( και τις απλες και τις αλλες που κουνας απο πισω κατι ζωγραφισμενα κεφαλακια και ποδαρακια και κανεις διαφορα εκτρωματα , πολισμαν με ποδια Ελενιτσας και σωμα μαγειρου και τετοια ) ουτε μικιμαου και τετοια.
Η πλατεια Κυψελης θα ανεβαινει στα Τουρκοβουνια να αναψει κερι και να αγορασει απο τα ψιλικα-σιγαρετα μαγαζα μας κουβαριστρες λουξ και καλαμποκια που τα ψηνει ο καστανας γιατι μονο με τα καστανα δεν βγαινει.
Ερχονται μερες παλατια αξιοτιμα κυριαι και κυριοι μελια. Ειμεθα γκαντς τσοουζε λεμε

Εκ της διευθηνσις του καταστημα
Stelvis Kazaspintis
Πατριαρχης της Καταφρονιας

0 δηλωσεις κοινωνικών φρονημάτων: