THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑΙ ΡΑΔΙΟΦΟΝΙΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΣΠΙΝΤΙ


Αξιοτιμα κυριαι και κυριοι μελη των Φιλοι του Καζασπιντι.
Ο Κοσμος τραβαει μπροστα δεν μπορουμε παρα να παμε με τα νερα του γιαντα αλλιως θα πνιγουμε στον ορμητικο χειμαρο της ανθρωπινής εξελιξης.
Εχομε πλεον 1961 και η Εποχη του πυραυλου μετραει ηδη ενα χρονο ζωης. Η τεχνολογια αλλαζει.
Στις επομενες δεκαετιες το ραδιοφωνο θα ειναι για την αθρωποτις οτι πιο συχρονο και επαναστατικο θα εχει να επιδειξει η αθρωποτις. Τιποτα δεν θα ξεπερασει αυτο το τεχνολογικο θαυμα που αυτη τη στιγμη δεν ειμαι εις θεση να εξηγω γιατι δεν κατανοω, Προσπαθησα και ανοιξα ενα ραφιοφωνο να ειδω πουειναι αυτοι που μιλανε και ειδα κατι λαμπιονια σαν αυτα που βανει ο κυρ Διαμαντης για να στολισει το σουβλατζιδικο οταν φωναζει καμια κομπανια απο τα Σπατα και γινεται στα Τουρκοβουνια το ελα να δεις απο τις μουζικες της. Και κατι κουμπακια ειδα και κατι καλωδια και δεν τα πειραξα μη παθω καμια ζημια. 
Οι φιλοι του Καζασπιντι πρεπει να επενδυσομε στην προοδο. Αγορασαμε  απο την Πατησιο στο "ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ" ενα ωραιο "μπλαου πουνκτ" ραδιοφωνο οπου ειναι και επιπλακι ολο καρυδια Σουηδικη να βανουμε απανω και τιποτα καψουλια μπουκαλια Βατ 69 να μη μας λενε οι μουσαφιραιοι Τουρκογύφτους, οτι ερχονται και δεν τους βγανουμε ενα ποτο ενα απεριτιφ κατι. Το ραδιοφωνο θα το εγκαταστησουμε στο Φιλολογικον μοδερνο διαμερισμα που νοικιαει η ομαδα των Φιλοι του Καζασπιντι στην πλατεια Κολιατσου και εκει θα ακουμε ραδιοφωνικες παραγωγες εργα θεατρικα. Ο Λορκας, ο Παπαδιαμαντης, ο Τσιφορος και ο Πιραντελος εχουν γραψει μπολικα. Απο σημερα οποιο αξιοτιμο κυριαι και κυριοι μελος θελει θα μπορει να παγαινει στο φιλολογικον διαμερισμα μας και να ακουει τις μεταμεσονυχτιες ωρες. Θα ειδοποιαμε βεβαια και εμεις οταν εχει νεο εργο.
Πατηστε  εδω χαμο για να πατε στο διαμερισμα 

Εκ της διευθηνσης του καταστημα
Stelvis Kazaspintis
Πατριαρχης της Καταφρονιας

0 δηλωσεις κοινωνικών φρονημάτων: