THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

O TZAK DIANELOS ΛΙΒΖ ΧΙΑΡ


Αξιότιμα κυρίαι και κυριοι μελη των Φιλοι του Καζασπιντι. Ειναι γνωστο οτι εδω και ενα περιπου μηνα, "απεσταξαμην το Σατανα "( όπως ορθα επισημανε ο αξιοτιμος μελος και "Προεδρος Σωματειου Πορτιερηδων Τρουμπας": Ομηρος Ιλλιαδης) και από αυτη την δυναμική απόσταξις βγήκε το υπεράνω καθε λογικου αριθμού οκτανίων Τουρκοβουνιώτικο "καψούλι": JACK DIANELOS.( Νονός, ο αξιότιμος μέλος και "Εφοπλιστης Βασανων": Νick Dimitrakopoulos)
To καταφρονεμένο μας κατασκευασμα, όμως, δέχεται τα πυρά του αθέμιτου ανταγωνισμού και κινδυνεύει να ανατιναχτεί στον αέρα πρίν προλάβει να κατακτήσει τα πλε'ι'μπόγια της Φωκιονο.
Κυριαι και κυριοι μέλη, έχομε φτιάξει ένα διαφημιστικό για σινεμάδες, αλλά ο γιουτούμπης δεν θέλει να το παίξει γιατί επικαλείται πνευματικά δικαιώματα, στη μουσική που χρησιμοποιήσαμε στο διαφημιστικό σποτ και στην εικόνα ...
Καταρχή τί ειναι τα πνευματικά δικαιώματα? Από πότες δηλαδή υπάρχει τετοια έκφραση και δεν το ξέρουμε?
Αμα είναι να φτιάχνουμε λέξεις από το μυαλό μας, μόνο και μόνο για να κάνουμε κακό στο κοσμάκη που προσπαθεί να λανσάρει τα ουίσκια του, τότε και εμείς εδώ στα Τουρκοβούνια να λέμε "οινοπνευματικά δικαιώματα" και αντε  να δούμε που θα πάει, αυτο το μίσος και ο αλληλοσπαραγμος, που κοιταμε να βγαλει ο ενας του αλλουνου το μάτι και ντροπιάζουμε έτσι τον Καπιταλισμό που δεν μας φταιει τιποτα ο χριστιανός.
Αμα είναι έτσι ξερουμε και εμείς οι Φιλοι του Καζασπιντι να φτιάνουμε λέξεις απο το πουθενά. Υπάρχει και ένα όριο ρε παληκάρια.
Δηλαδή όλα δικά σας?
Από σήμερα το σποτ των ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΣΠΙΝΤΙ για το " ΤΖΑΚ ΔΙΑΝΕΛΟΣ - ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ ΣΠΙΡΙΤ " θα εκτελείται στο μπλόκο που ξεκινησαμε να χτιζουμε. Από σήμερα ο JACK DIANELOS ΛΙΒΖ ΧΙΑΡ, γιάντα εμείς αποσταξάμην το Σατανά για να φτιάξουμε τέτοιο πιώμα φλιμπεράκια, δεν αποστάξαμε μπαρμπούτσαλα ...
Εκ της διευθηνσεως του κατάστημα
Stelvis Kazaspintis
Πατριαρχης της Καταφρονιας


0 δηλωσεις κοινωνικών φρονημάτων: