THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

TOURKOVOUNIA.BLOGSPOT: Eνα μικρό βήμα για την ανθρωποτητα, ενα τεραστιο βημα για τους ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΣΠΙΝΤΙ ...


Κυρίε και κυριοι αξιοτιμα μέλη των ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΣΠΙΝΤΙ. Παλάτια. Καταρχη ευτιχισμενο το 1960 και τα Τουρκοβουνια. 
Εκαμαμε ενα βημα ως ομαδα, γιατι τώρα εχουμε ανοιξει φρατζαγια στη Φωκιονο και τετοια και καταλαβαινετε. 
Αξιοτιμα κυριαι και κυριοι διορισμενα μελη ΤΩΝ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΣΠΙΝΤΙ αλλά και τυχαίοι περαστικοι απο αυτον τον μαρτυρικο τοιχο ,το δευτερο πιο μαρτυρικο τοιχο μετα της Καισαριανης ( Να θυμησω οτι τοτε που ηταν οι Γιαρμανοι, οι αγανακτισμενοι κατοικοι της καταφρονεμενης συνοικιας μας εκτελεσαν ενα ολοκληρο εκτελεστικο αποσπασμα, γιατι δεν εκανε συχνα μπλοκα στα Τουρκοβουνια, ενω σε κατι Κοκινιες και κατι Χα'ι'δαρια παγαιναν συνεχεια.) Οι Γιαρμανοι δεν εκαναν καλα τη δουλεια τους με αποτελεσμα τωρα εδω στα Τουρκοβουνια να μας εχει ξεχασει και το παλατι και η κυβερνηση. Ουτε μνημεια πεσοντων, ουτε στεφανα την 28η Οκτωμβριου, ουτε τιποτα. Επισης η Φρειδερικη ακομα να μας φτιαξει πλατεια να μαζευομαστε να μη μας τρωνε οι λασπες. 
Αυτο το ΜΠΛΟΚΟ στα ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ λοιπον που δεν μας εκαναν οι Γιαρμανοι στην Κατοχη το καμαμε μοναχοι μας , αξιοτιμα μελια και φιλοι μου και αγνωστοι περαστικοι. Ηταν απαραιτητο. 
Αλλωστε 1960 εχομε. Η εποχη του πυραυλου.
Εδω ειναι το κεντρικο σημειο του Μπλοκου των φιλοι του Καζασπιντι λοιπον. Το Mπλοκο που δεν μας εκαναν οι Γιαρμανοι 
Εδω θα καρφωνοντε:  τα νεα των φιλοι- οι φακέλοι με το ιστορικο της ομαδας, το καταστατικο και τετοια.
Επισης απο εδω σταδιακα θα μπορει καποιος να βρει την  κεντρικια εισοδος των τοιχων ολων των μαγαζιων που εχομε ανοιξει ΦΡΑΤΖΑΓΙΑ στη Φωκιονο μεχρι στιγμης ( αυτη τη στιγμη οι τοιχοι αυτοι ειναι ΑΝΤΕ-ΚΟΣΤΡΑΞΟ). Οταν μας τα παραδωκουν οι εργολαβοι σε καθε ποστο θα μπει διαχειριστης ενα αξιοτιμο μελο ( διαχειριστης απ'οτι καταλαβα ειναι κατι σαν το μπακαλη, νομιζω. Και εγω οταν ακουσα τη λεξη πρωτη φορα τρομαξα )
Φυσικα μπορειται να ΜΗ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΣΤΕ ΠΟΤΕ 


Παλατια-φλιμπερακια αξιοτιμα κυριαι και κυριοι μελια
Εκ της διευθηνσης του καταστημα
Stelvis Kazaspintis
Πατριαρχης της Καταφρονιας

0 δηλωσεις κοινωνικών φρονημάτων: