THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΛΑΣ ΡΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ?


Αξιοτιμα κυριαι και κυριοι μελη των Φιλοι του Καζασπιντι πως εχει η φαμπρικα σο φαρ. Εδω απανω στη φωτό βλεπετε τα διαφημιστικα φεγιβολαν που τυπωσανε εκει χαμο στο Νταλας αυτος ο Ρουμπης που εχει εκει καμπαρε και εχει αναλαβει το παλατια διαφημιστικο του αξιοτιμου Προεδρα Κ.Φ.Κ. για λογαριασμο των Φρατζαγια μας. Ας παραβλεψουμε λοιπον το λαθος που εχει καμει το τυπογραφικο και γραφει Ντουρκοβουνια και του αλλαξε την Παναγιά του τοπονημιο.
Γιατι τα σημαντικα ειναι άλλα. 
Κανονικα τα χτε 22 Νοεβριου τελειωσε το διαφημιστικο στο Νταλας και παρ'ολο που ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος εκτοξεύτηκε από τη NASA στις 12 Αυγούστου 1960.και τον ελενε  ECHO 1. και γι'αυτο μαλιστα   ο περιπτερας εδω στο κεντρο των Τουρκοβουνια που καποτε λεμε να γενει πλατεια εβαλε τελεφωνο, παπαρια κυριαι και κυριοι.

Ακομα δεν εχομε νεα απο τον Προεδρα ΚΦΚ ,τη Τζακη Φ  ή τον Ρουμπι το μαγαζατορα.
Μεχρι το μεσημερι  ελπιζα τουλαχιστο σε ενα τελεγραφημα εστω βρε αδελφε αλλα και απο εκει τιποτα απο το μεδεν ισον μεδεν !!!

Το πιο σπουκι απ'ολα ειναι οτι παρ'ολο που δεν εχουμε νεα του Προεδρου απο το Νταλας για να μας πει πως πηγε το παλατια διαφημιστικο και ο Προεδρας και η Τζακη Φ, ειναι θαουζεν μα'ι'λς αγκουέι , ο Προεδρος Κουνελης μπαινει ολες αυτες τις μερες και ποσταρει σαν να ειναι καποιος αλλος. Και αρωτω πως γινεται ο Προεδρος να ειναι εκει και να ειναι και εδω? 


0 δηλωσεις κοινωνικών φρονημάτων: