THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑΡ ...

Κοιταξτε τα κυριαι και κυριοι αξιοτιμα μελη. Αυτα ολα τους παιδια μας. Αυτα τα μικαρα κατουρλιαρικα με τα γδαρμενα γονατα και τα ασπρα αουτφιτ συμβολιζουν το καθενα τους, οτι μικρη και μεγαλη μαλακια εχουμε πει πανω στον εβρι-ντε'ι' αγωνα μας με την Καταφρονια. Ολα τα ονοματα, ολες οι εκφρασεις, ολα τα σλογκαν που εχουμε κατα καιρους εφευρει στο μαρτυρικο τοιχο των φιλοι του Καζασπιντι ειναι παιδια μας. Ομως ... Ενα απο αυτα, ξεχωρισε και η Μητερα Καταφρονια ή δασκαλα ολων μας το ανεβασε πανω στο ξυλινο τραπεζακι για να το δουμε.
Το πνευματικο παιδι μας που βλεπεται αξιοτιμοι κυριαι και κυριοι μελη πανω στο τραπεζακι-θρανιο-κομοδινο ( αναλογα με την περισταση) ειναι η προσωποποιηση του σλογκαν που γεννιθηκε εδω στα Τουρκοβουνια. Το σλογκαν λεει:
"ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΣΠΙΝΤΙ"
Αξιοτιμα κυριαι και κυριοι μελη των ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΣΠΙΝΤΙ.
Ηρθε η ωρα να νιωσετε περηφανοι ( οχι μονο στα αυτια) για το μικρο αυτο τσογκλαν-σλογκαν. Γιατι ειναι το πρωτο που αφησε τα στενα ορια των Τουρκοβουνια και ενεπνευσε και αλλους χορους να το χρησιμοποιησουν για δικο τους λογαριασμο και βεβαια επειδη αυτοι οι χωροι ειναι σπουδαγμενοι και λαμπροι και δεν χρησιμοποιουν κεφαλαια γραμματα για να τονισουν αυτο π[ου θενε να πουν, οπως εμεις οι αγραμματοι ας πουμε, το πηραν του βαλανε σωστες λεξεις το συμορφωσαν , το αγαπησαν σαν να ηταν δικο τους παιδι. 
Αν τυχει και το ακουσετε τωρα που καμει την καριερα του να νιωσετε περηφανοι αξιοτιμα κυριαι και κυριοι μελη. Οπως ο Καταφρονεμενος Ξανθοπουλος στις ταινιαι ποιοτητας της ΚΛΑΚ ΦΙΛΜ που συνανταει το χαμενο του παιδι που μια ξενη αλλα στοργικος πλουσιος πατερας το εχει παει βολτα στο παρκο, στο λουνα παρκ, στο ραδιοφωνο.
 Εγω παντως σαν Πατριαρχης αγραμματος και Τουρκοβουνιοτης νιωθω περηφανος
Εκ της διευθηνσης του καταστημα
Stelvis Kazaspintis
Πατριαρχης της Καταφρονιας

0 δηλωσεις κοινωνικών φρονημάτων: