THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΦΕΚΙ-ΜΠΟΥΚ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΩΤΙ ...


ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΚΥΡΙΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΛΗ
Μετα το προσφατο κρουσμα του μυστηριωδη και ξαφνικου ξεδιορισμου του ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΤΙΡΑΜΟΛΑ, Φωτη Φωτοπουλου απο τη ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΡΟΝΙΑΣ ειναι σχεδον σιγουρο πως το ΦΕΚΙ-ΜΠΟΥΚ εχει σοβαρο προβλημα αλκοολισμου και κανει "ανακατωμενος ο ερχομενος" οποτε πινει την εφαρμογη με τους διορισμενοι υπευθηνοι. Η λιστα της Καταφρονιας για αλλη μια φορα εγινε ΦΛΙΠΕΡΑΚΙΑ και το καταφρονεμενο κλιμα της ομαδας των ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΣΠΙΝΤΙ δεχτηκε παλι ενα ανοσιο χτυπημα κατω απο το υψομετρο των Τουρκοβουνιων, κατω απο την ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ, σχεδον διπλα στην Πατησιων.
Βεβαια ισως να κρυβεται για αλλη μια φορα ο Τιραμολας και η Φree πισω απο αυτο το χτυπημα και να μην ειναι το αλκοολικι του Φεκιμπουκι.
Παντως το σιγουρο ειναι οτι βαση καταστατικου ομαδας, ολα τα μελη διοριζονται και ο μονος τροπος να ξεδιοριστουν ειναι μετα απο τη δικια τους οικιοθελικη αποχωρησις!

Ειναι επισης σιγουρο πως τετοιου ειδους ξεδιορισμοι εχουν συμβει και αλλοι αυτη τη στιγμη.
Γι'αυτο αξιοτιμα κυριαι και κυριοι μελη ψαχτητε στη λιστα της Καταφρονιας και αν δεν βρητε το ονομα σας ειναι σιγουρο πως πεσατε θυματα πλεχτανης και ενα αορατο χερι σας εκοψε σαν λουλουδι μιαν αυγη τον τιμημενο τιτλο σας. 
Οποτε ειδοποιατε για να το κανονισουμε το θεμα τιμια και καταφρονεμενα.


Εκ της διευθηνσεως του καταστημα
Stelvis Kazaspintis
Πατριαρχης της Καταφρονιας

0 δηλωσεις κοινωνικών φρονημάτων: